Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αιματηρή ληστεία τράπεζας - Νεκρός ο διευθυντής

Αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα.

Ο ληστής, κατά τη διαφυγή του, πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα τον διευθυντή της τράπεζας που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, στις 07:40 ο ληστής, ελληνικής υπηκοότητας, περίμενε τους υπαλλήλους της τράπεζας για να μπει μαζί τους στο υποκατάστημα. Όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο για να εφοδιάσουν με χρήματα τα ταμεία τους, ο ληστής τούς ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Την ώρα που ο ληστής έβγαινε από την τράπεζα προσπάθησε να τον σταματήσει ο διευθυντής του υποκαταστήματος που έφθασε στο κτίριο. Ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και διέφυγε με μοτοσικλέτα.

Ο σοβαρά τραυματισμένος διευθυντής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο ληστής συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

---
Πηγή: tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News