Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα πέντε αστέρων συνέτριψαν τη Ρεάλ Μαδρίτης

Την… πήρε και τη σήκωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης η καλοκουρδισμένη μηχανή ποδοσφαίρου που ονομάζεται Μπαρτσελόνα


Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με το εμφατικό 5-0 της «βασίλισσας» Ρεάλ μετατρέποντας το «elclasico» ντέρμπι σε… περίπατο.

Η ομάδα της Καταλονίας από το πρώτο λεπτό του αγώνα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, μάλιστα, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Ρεάλ ο δαιμόνιος Μέσι έστειλε προειδοποιητικό σήμα "στοχεύοντας" το δοκάρι του Κασίγιας.

Και αν αυτή η φάση πέρασε αναίμακτα, δε συνέβη και το ίδιο μετά από 4 λεπτά (στο 10’) όταν ο Τσάβι πλάσαρε εύκολα τον Κασίγιας μετά από μπαλιά του Ινιέστα κάνοντας το 1-0.

Και εκεί που ο Μουρίνιο προσπαθούσε να μοντάρει εκ νέου την ομα΄δα του με βάση το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, ο Βίγια «χτύπησε» 8 λεπτά αργότερα (στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης) και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πέδρο ο οποίος απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας και σημείωσε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Ρεάλ φάνηκε να θέλει να αντιδράσει αλλά πλέον εκτός από την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα είχε να αντιμετωπίσει και τον εκνευρισμό της. Μεγάλη έντασησημειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 31ο λεπτό όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπρωξε τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, επειδή δεν του έδωσε τη μπάλα για ένα πλάγιο. Η κίνηση του αυτή έκανε "μπαρούτι" τους παίκτες του Καταλανού και πυροδότησε αψιμαχίες μεταξύ εκείνων και του Πορτογάλου!

Και ενώ θα πίστευε κανείς ότι η Ρεάλ θα έμπαινε ψυχωμένα στο β’ ημίχρονο μήπως και κάνει την ανατροπή, ήταν η Μπαρτσελόνα αυτή που μπήκε με όρεξη για μπάλα.

Μέσα σε δύο λεπτά (στο 55ο και το 57ολεπτό) η Μπάρτσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ντέρμπι με δύο γκολ του Βίγια. Και ενώ η Ρεάλ είχε παραδοθεί και οι Καταλανοί στις εξέδρες πανηγύριζαν τη νέα μεγάλη νίκη επί της μισητής αντιπάλου, ο Γιέφρεν στο 91’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 5-0…

Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, κυρίες και κύριοι… Νικάει ένα εκ των φαβορί για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (και ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο), τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-0…


---
ΠΗΓΗ: madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News