Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Με κλείσιμο κινδυνεύει το Τελωνείο της Σκύδρας»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ τον κύριο Υπουργό Οικονομικών
ΘΕΜΑ: «Με κλείσιμο κινδυνεύει το Τελωνείο της Σκύδρας».

Έπειτα από το κλείσιμο στρατοπέδων στα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα και την μεταφορά τους στην Άσσηρο, φαίνεται να κινδυνεύει με κλείσιμο και το Τελωνείο της Σκύδρας με ταυτόχρονη μεταφορά του στη Βέροια, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί στον τοπικό τύπο.
Επειδή η επιχειρηματολογία της επίσημης Πολιτείας για την δικαιολόγηση των ενεργειών αυτών είναι η μείωση των λειτουργικών δαπανών.
Επειδή στην προκειμένη περίπτωση του Τελωνείου της Σκύδρας, η επιχειρηματολογία αυτή κρίνεται αβάσιμη και ανεδαφική, από τη στιγμή μάλιστα που το οικόπεδο και το κτίριο του Τελωνείου στη Σκύδρα ανήκουν στο κράτος σε αντίθεση με το κτίριο που στεγάζει το Τελωνείο στη Βέροια.
Επειδή η αποψίλωση των πόλεων του Ν. Πέλλας από μια σειρά δημοσίων υπηρεσιών ( στις οποίες έρχεται να προστεθεί και το Τελωνείο της Σκύδρας ) προκαλεί την δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων των κατοίκων του Νομού.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κύριος Υπουργός,
Εάν, συμμεριζόμενος τα παραπάνω, εγγυάται τη συνέχιση της λειτουργίας του Τελωνείου της Σκύδρας;

Ο Ερωτών,
Γιώργος Καρασμάνης
Κοσμήτορας της Βουλής
Βουλευτής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News