Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Λίτσας Πατέρα: Ήθελα να αυτοκτονήσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ALTER "ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"!

"Όταν γέννησα τον μικρό μου γιο, παρουσίασα ένα σύμπτωμα, κατά το οποίο ανά τακτά διαστήματα, παρέλυαν τα χέρια μου και τα πόδια μου. Πήγα στην κλινική και μου είπαν ότι θα μείνω παράλυτη για όλη μου την ζωή. Η στενοχώρια μου ήταν μεγάλη. Ήταν Αύγουστος και είχε πάρα πολύ ζέστη. Τότε είπα ότι θα πάρω το αυτοκίνητο και θα πάω στο Σούνιο γιατί θέλω να πέσω από εκεί και να αυτοκτονήσω. Τα χέρια μου δεν τα ένιωθα καθόλου. Το ίδιο και τα πόδια μου. Έκλαιγα συνεχώς και παρακαλούσα τον Θεό να με κάνει καλά. Πήγαινα με δέκα χιλιόμετρα την ώρα, σε σημείο που με έβριζαν. Το απίστευτο ήτανότι μέχρι να φτάσω στο Σούνιο, τα χέρια μου και τα πόδια μου λειτουργούσαν κανονικά! Εάν μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις Θεό και μιλάς μαζί του, αυτή η δόνηση έχει μεγάλη σημασία και μεγάλη ανταπόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News