Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Παπανικολάου: «Συγκέντρωση θριάμβου στα Γιαννιτσά»

Μεγάλη νίκη σε όλους τους δήμους δίνουν οι πολίτες του νέου δήμου Πέλλας στο Νίκο Παπανικολάου!

Ο πεζόδρομος των Γιαννιτσών το βράδυ της Παρασκευής γέμισε από πολίτες που επικύρωσαν με την παρουσία τους τη μεγάλη νίκη που προδιαγράφεται για τη Δημοτική Ενότητα και το Νίκο Παπανικολάου στις εκλογές της Κυριακής. Μια νίκη σε όλους τους πρώην δήμους, μια νίκη ηχηρή που θα δώσει την ευκαιρία σε μια ισχυρή Δημοτική ομάδα να γυρίσει την πρώτη σελίδα στο νέο δήμο.

Μπροστά στους δημότες των Γιαννιτσών που κατέκλυσαν την πλατεία ΕΠΟΝ, και έφτασαν στον πεζόδρομο μέχρι το πάρκο του Πολύκεντρου, γεμίζοντας ασφυκτικά την οδό Δ και Μ Παπαδοπούλου και τμήμα της οδού Μπάφρας, δημιουργώντας την εικόνα μιας μεγαλειώδους συγκέντρωσης, ο Νίκος Παπανικολάου μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στον Καλλικράτη καις τις αλλαγές που επιφέρει στην αυτοδιοίκηση και στην καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε στο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο δήμο Γιαννιτσών σε όλους τους τομείς, ενώ ανέπτυξε τους στόχους του προγραμματικού του Σχεδίου Ανάπτυξης για το νέο δήμο Πέλλας.

Ο λόγος τους ήταν καθαρός, χωρίς υπονοούμενα και αόριστες υποσχέσεις, δίνοντας το στίγμα ενός δημάρχου που γνωρίζει τα θέματα, ξέρει τα προβλήματα, έχει καταγράψει τις ανάγκες και έχει τις λύσεις για να τα αντιμετωπίσει κάθε ένα χωριστά.

Συγκεκριμένοι ήταν και οι στόχοι του για την επόμενη τετραετία, σχετικά με την οργάνωση των υπηρεσιών, την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νέου δήμου, τη δημιουργία Υποδομών στον τομές των οδικών δικτύων της ύδρευσης και της αποχέτευσης, τις μεγάλες παρεμβάσεις όπως το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Κλειστό Κολυμβητήριο, Αξιοποίηση του υδάτινου δυναμικού, η προβολή της ιστορίας και των Μνημείων του τόπου μας με ιδιαίτερη αναφορά στην Πέλλα και το νέο Μουσείο κ.α.

Απάντησε σε αυτούς που τον κατηγορούν για την θητεία του λέγοντας ότι τα προβλήματα του τόπου τα γνωρίζει γιατί περπατά στις γειτονιές όπως και στο παρελθόν, μιλά με τους κατοίκους και δεν τα ανακάλυψε πριν δύο μήνες όπως κάποιοι άλλοι που διεκδικούν τη ψήφο τους.

Μίλησε για διορισμένο υποψήφιο στον άλλο Συνδυασμό που υποδείχτηκε από μια ομάδα παραγόντων και από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο.

Στη συνέχεια παρουσίασε το Συνδυασμό της Νίκης καλώντας στην εξέδρα όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν τον αγώνα αυτό δικό τους για να πανηγυρίσουν μαζί το βράδυ της 7ης Νοέμβρη μια μεγάλη και καθαρή νίκη σε όλους τους δήμους.

---
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News