Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ζητείται φιλόζωη οικογένεια

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ!

Εδώ και αρκετό καιρό φιλοξενείται από τον φιλοζωικό σύλλογο Αριδαίας ο Αχιλλέας, ένας γερμανικός ποιμενικός, 6 χρονών περίπου, ο οποίος εγκαταλείφτηκε από τον ιδιοκτήτη του, όταν αυτός μετακόμισε σε άλλη πόλη.
Το ζώο ήταν όλη του τη ζωή δεμένο, χωρίς επαφή με ανθρώπους ή άλλα ζώα και πεινούσε πάρα πολύ. Φαινόταν ότι ο "ιδιοκτήτης" του το είχε παρατημένο και ξεχασμένο εκεί σε μια γωνία, χωρίς σωστή σίτιση και ιατρική περίθαλψη. Το ζώο σήμερα έχει γίνει αγνώριστο, έχει βάλει κιλά, έχει φτιάξει το τρίχωμά του (που ήταν αποτέλεσμα της κακής διατροφής) όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του βρούμε ένα καλό σπίτι και έναν φιλόζωο άνθρωπο που θα του δώσει πολύ αγάπη και φροντίδα. Ο Αχιλλέας είναι καταπληκτικός φύλακας. Σας παρακαλώ βοηθήστε να βρεθεί κάποιος έμπειρος φιλόζωος για να μπορέσει να κάνει το σκυλάκι να ξεχάσει τη ζωή που έζησε. Του αξίζει κάτι καλύτερο.
Εάν κάποιος εθελοντής, μέχρι να βρεθεί σπίτι για τον Αχιλλέα, μπορεί να συνεισφέρει στην επανένταξή του και να περνάει λίγες ώρες μαζί του ή να τον πηγαίνει και καμιά βολτίτσα, ας τηλεφωνήσει στο 6974711945. Ο Αχιλλέας αξίζει όχι μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά πολλές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News