Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μπόλαρης: «Αν είχαμε χρόνο, θα είχαμε κερδίσει»

Της Χρύσας Κυριακού

Στα σημεία εκτιμά ότι κρίθηκε η εκλογική μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης αφήνοντας αιχμές ότι το κόμμα καθυστέρησε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο χρόνος της προεκλογικής περιόδου δεν επαρκούσε για να καταφέρει να γυρίσει όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σε αντίθεση με τον συνυποψήφιό του και τελικό νικητή, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα πολύ νωρίς (πριν 7-8 μήνες). «Εάν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη στη διάθεσή μας και με κάποιες άλλες παραμέτρους θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τα πήγαμε πολύ καλά στα αστικά κέντρα, γιατί εκεί καταφέραμε να πάμε», είπε ο κ. Μπόλαρης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ επισήμανε επίσης ότι όταν ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες. «Εγώ όμως έμαθα από μικρός ότι τους αγώνες τους δίνουμε για να κερδίζουμε», είπε.

«Θα κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση»

Ο κ. Μπόλαρης δήλωσε υπερήφανος για τον αγώνα που έδωσε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εξέφρασε τη δέσμευσή του ότι η παράταξή του θα κάνει «ποιοτική και ουσιαστική» αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες. «Η κριτική απέναντι στον Π. Ψωμιάδη θα είναι με πολιτικό διάλογο και θα υπερασπιστεί τη διαφάνεια και τον ιδρώτα των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι στον τομέα διαχείρισης των οικονομικών θα είναι θεματοφύλακες. «Επιθυμία μας είναι μια θεσμική συνεργασία με τον κ. Ψωμιάδη. Είμαστε μια ευρωπαϊκή περιφέρεια και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε», σημείωσε.

Ο κ. Μπόλαρης υποστήριξε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών. «Όλες οι πλευρές είναι πολύτιμες», είπε χαρακτηριστικά.

Γ. Πασχαλίδης: «Πετύχαμε μια πολιτική νίκη»

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Πασχαλίδης είπε ότι ο συνδυασμός τους μπορεί να μην πέτυχε την εκλογική νίκη, αλλά είχε μια νίκη πολιτική και ηθική. Όπως τόνισε το 48% που πέτυχε το «Μέτωπο Ανάπτυξης» δείχνει το μεγάλο ποσοστό εμπιστοσύνης των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Γεράκης χαρακτήρισε καλό το εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια των πολιτών που στήριξαν τον συνδυασμό, θα δώσουν τη μάχη για την ανόρθωση της Κεντρικής Μακεδονίας.

---
Πηγή: Karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News