Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ψήφισαν και... λάλησαν - Τι δήλωσαν οι "επισημότητες" μετά την κάλπη!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι "επίσημοι" των εκλογών!




Γιώργος Παπανδρέου:
«Κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα με τον ``Καλλικράτη``. Αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα, θα φέρει κοντά υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη. Αλλά παίρνουμε και αποφάσεις για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας που τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις δύσκολες, πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές. Κερδίζουμε τις μάχες, θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα και ξέρω ότι μπορούμε».

Αντώνης Σαμαράς:
«Οι Ελληνες δεν φοβούνται, θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα στείλουν και ένα μήνυμα ισχυρό προς την κυβέρνηση, μήνυμα για αλλαγή πορείας. Η ελπίδα θα νικήσει και πάλι».

Αλέκα Παπαρήγα:
«Σήμερα θα μετρηθεί η αντοχή του εργαζόμενου λαού απέναντι στους εκβιασμούς και τα φοβικά διλήμματα. Ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο λαός πρέπει να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Γιώργος Καρατζαφέρης:
«Σήμερα είναι η μέρα που θα μετρηθούμε πόσοι Έλληνες σκέφτονται ελεύθερα και ψηφίζουν κατά συνείδηση και πόσοι προσερχόμεθα στην κάλπη πιεζόμενοι από φοβικά, εκβιαστικά διλήμματα. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι είναι αυτοί που επενδύουν στο σεβασμό και την ελευθερία και λιγότερο στον εκβιασμό. Από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα για τη μεταπολίτευση».

Αλέξης Τσίπρας:
Για «ιστορική ευκαιρία» να αποδοκιμάσει ο λαός «στην κάλπη το μνημόνιο της χρεοκοπίας και τις πολιτικές δυνάμεις που μας έχουν οδηγήσει ως εδώ», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Και αυτήν την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσουμε. Η κάλπη σήμερα θα αναδείξει τους πολιτικούς συσχετισμούς του νέου πολιτικού σκηνικού της νέας μεταπολίτευσης. Και από αυτό το σκηνικό δεν πρέπει να απουσιάζει η ελπίδα», τόνισε.

Φώτης Κούβελης:
«Οι πολίτες να αναδείξουν με την ψήφο τους μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση. Μια αυτοδιοίκηση που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης, με κοινωνικά χαρακτηριστικά, αλληλέγγυα στους πολίτες, ιδίως σε περίοδο κρίσης με την ασφυκτική παρουσία του Μνημονίου. Θεωρώ ότι η κάλπη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι εκείνη που θα νικήσει απόψε».

Κάρολος Παπούλιας:
«Είναι μία σημαντική ημέρα. Για έναν θεσμό που ενισχύσει τη λαϊκή συμμετοχή. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τον Καλλικράτη. Είναι μία μεταρρύθμιση που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό αλλά άργησε. Έπρεπε όμως να γίνει. Στηρίξτε τον Καλλικράτη».

Φ. Πετσάλνικος:
«Αποφασίζουν για την πορεία της χώρας αλλά και για τους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν τη μεγάλη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News