Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στην Κρύα Βρύση σφραγίστηκε η νίκη του Νίκου Παπανικολάου

«Μεγαλειώδης συγκέντρωση»!

Μέσα σε κλίμα νίκης, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, η κεντρική ομιλία του δημάρχου Γιαννιτσών και υποψηφίου δημάρχου Πέλλας Νίκος Παπανικολάου. Μιλώντας σε εκατοντάδες κόσμου και μέσα στο συνεχές θερμό χειροκρότημα τους, ο κ. Παπανικολάου τόνισε πως η Κρύα Βρύση θα είναι η συμπρωτεύουσα πόλη του νέου δήμου.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως ο δήμος Κρύας Βρύσης είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια και άφησε αιχμές για όσους πιστεύουν ότι η περιοχή τους ανήκει κομματικά και μπορούν να ελέγξουν τους ψηφοφόρους. «Ανήκει σε άλλες εποχές η λογική να κάνουν κουμάντο 2 άτομα από την Κρύα Βρύση, ένας από τα Γιαννιτσά και ένας από τον Μ. Αλέξανδρο, στην εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων» κατήγγειλε ο δήμαρχος Γιαννιτσών και συμπλήρωσε «η Κρύα Βρύση δεν είναι κομματικό κτήμα κανενός».

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στην στήριξη των εκδηλώσεων που σταμάτησαν το τελευταίο διάστημα, στην αναβάθμιση της γεωτεχνικής έκθεσης και στην στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων. «Επιλέξαμε από τους ικανούς, τους ικανότερους, αυτούς που νοιάζονται για τον τόπο τους».

Ο δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα συγκεκριμένης εφημερίδας η οποία έχει επιδοθεί σε έναν ανέντιμο πολιτικά συκοφαντικό και ψευδή πόλεμο, ενώ δεν έχουν ούτε μια πρόταση να παρουσιάσουν για το νέο δήμο Πέλλας. «Ο κόσμος όμως θα δώσει την απάντησή του στις 7 Νοεμβρίου» τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε στο βήμα τους υποψηφίους συμβούλους από τον δήμο Κρύας Βρύσης και συνέχισε μαζί με όλους τους συνεργάτες του την περιοδεία του σε μαγαζιά στο κέντρο της πόλης.

---
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News