Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ν.Παπανικολάου: "Πολιτισμός και τουρισμός στόχοι ανάπτυξης του νέου Δήμου"

Για την πολιτιστική προβολή και ανάπτυξη της ιστορικής πρωτεύουσας της Μακεδονίας που θα δώσει ώθηση σε όλη την τουριστική πορεία του νέου δήμου Πέλλας, μίλησε στην Πέλλα ο δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου.



Ολοκληρώνοντας τις κεντρικές του ομιλίες σε όλες τις έδρες των δήμων που συνενώνονται με τα Γιαννιτσά, ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στη σημασία και πρόκληση παρουσίας του εξαιρετικού νέου μουσείου Πέλλας, το οποίο σε συνδυασμό και σύνδεση με όλα τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία του νέου δήμου θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών και ανάπτυξης σε ολόκληρη την περιοχή.


Έθεσε ως προτεραιότητα το οδικό δίκτυο και το αποχετευτικό, αναφέρθηκε σε έργα άρδευσης και αγροτικής ανάπτυξης, ενώ δήλωσε πως θα γίνουν περιβαλλοντικές παρεμβάσεις σε χωριά με περιοχές φυσικού κάλους, ώστε να αναπτυχθεί και ο περιπατητικός τουρισμός.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου επεσήμανε πως ο νέος δήμος έχει την ισχυρή παρουσία της ιστορικότητάς του και σίγουρα θα αποτελέσει κυρίαρχο δήμο στην Μακεδονία. Κάλεσε τους πολίτες της Πέλλας λίγες ημέρες πριν την κάλπη να επιλέξουν με βάση προτάσεις και πρόγραμμα, εμπειρία και άποψη για το μέλλον του νέου δήμου, τονίζοντας πως η νέα εποχή ξεκινά αμέσως μετά τις εκλογές.

Με την ομιλία του ολοκληρώθηκε ένας κύκλος κεντρικών παρουσιάσεων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου Πέλλας και δόθηκε η υπόσχεση της κοινής ισόρροπης πορείας ανάπτυξης για όλους. Η προεκλογική αυτή πορεία νίκης κλείνει με την κεντρική ομιλία στην έδρα του νέου δήμου τα Γιαννιτσά το απόγευμα της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στον πεζόδρομο.

---
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News