Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Απεργια στα ΜΜΕ; Επιτέλους!

Με αφορμή το κλείσιμο της εφημερίδας "ΒΗΜΑ",η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να προχωρήσει την Τρίτη 30 Νοεμβρίου σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα MME.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ, πόσο ωραία θα ήταν να κρατούσε μια εβδομάδα η απεργία τους και να μας αφήσουν στην ησυχία μας.
Κάθεσαι να δεις ειδήσεις για να ενημερωθείς και στο τέλος βουίζουν στα αυτιά σου οι λέξεις "μνημόνιο, τρόικα, πτώχευση, spreads, χρέος, δάνειο..." Και εκεί που λες χειρότερα δε γίνεται, κάνεις το λάθος να ξανανοίξεις την tv την επόμενη μέρα και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα αυτιά σου γιατί δεν μπορείς να ακούς άλλο την κατάντια της χώρας σου.
ΟK δε θέλω να μου "πουλάνε" παραμύθια αλλά άσε με να ελπίζω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News