Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σ.Τουφεγγόπουλος: "Το μήνυμα του Πολυτεχνείου εκφράζει όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους"

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Εξέχουσα θέση στην ιστορική μας μνήμη κατέχει η ηρωική εξέγερση των φοιτητριών-ων του Πολυτεχνείου που σφράγισε με το θάρρος, την αδάμαστη θέληση, την ελεύθερη βούληση και την αγωνιστικότητά της τις τελευταίες δεκαετίες της νεότερης ιστορίας του έθνους μας.
Νέοι άνθρωποι με μόνο εφόδιο και προστασία τα πανανθρώπινα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης πρόταξαν σώμα και ψυχή κι έγιναν μάρτυρες και προπομποί της επανόδου της δημοκρατίας στον τόπο που τη γέννησε και την ανάθρεψε.
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, 17 του Νοέμβρη, τιμούμε και γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο. Είναι μια πράξη αυτογνωσίας και υπενθύμισης του χρέους μας ως Έλληνες απέναντι στους ήρωες και στις ηρωίδες μας, απέναντι στην πατρίδα μας και στην οικουμένη, που δεν είναι άλλο (χρέος) από το να παραδώσουμε στις γενιές που μας διαδέχονται μια υγιή δημοκρατία, μια ισχυρή κι ενωμένη κοινωνία και χώρα που σέβεται και φροντίζει όλους τους πολίτες της.
Το μήνυμα, λοιπόν, του Πολυτεχνείου εκφράζει όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους όπου γης.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ.,
Σταύρος Τουφεγγόπουλος
Δήμαρχος Εξαπλατάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News