Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τι δήλωσε η χήρα του δημάρχου που σκοτώθηκε σε τροχαίο για τη νίκη της

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΓΑΙΤΑΝΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

"Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω ως λειτουργούς της ενημέρωσης, για την ευαισθησία και τον σεβασμό που επιδείξατε απέναντί μου, όλες τις δύσκολες για μένα ημέρες. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας. Θέλω ωστόσο να παρακαλέσω να μου δώσετε λίγο <<χώρο>>, να αντιμετωπίσω την νέα κατάσταση για μένα, τόσο προσωπικά όσο και μέσα από τον καινούριο μου ρόλο ως δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Με την έννοια αυτή η συμμετοχή μου σε εκπομπές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και <<συνδέσεις>>, είναι για μένα μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ζητώ να το σεβαστείτε και δεσμεύομαι μελλοντικά να ανταποκριθώ σε πρόσκλησή σας, αν αυτή μου ζητηθεί

Σας ευχαριστώ
Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη
Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας"

ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News