Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καθηγητής από τα Γιαννιτσά αυτοκτόνησε στην Έδεσσα

Τα αίτια της αυτοκτονίας του καθηγητή Μ. Π. από τα Γιαννιτσά αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, μετά από την εξέταση της επιστολής, που σύμφωνα με πληροφορίες άφησε στα οικεία του πρόσωπα.


Ο καθηγητής που δίδασκε στο 1ο Λύκειο Γιαννιτσών, πατέρας δύο ενήλικων παιδιών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό μια παράξενη συμπεριφορά που όμως δύσκολα θα μπορούσε κανείς να την συνδυάσει με την αποτρόπαια πράξη του αυτόχειρα. Το γεγονός συνέβη χθες το απόγευμα και άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία για την περισυλλογή του πτώματος, Διενέργεια διεξάγεται από το τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας ενώ αύριο αναμένεται η επίσημη θέση για τα αίτια του θανάτου του άτυχου καθηγητή από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.

---
ΠΗΓΗ: loudias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News