Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Π.Ζέρζης: «Η ευθύνη για το μέλλον της Αλμωπίας είναι στα χέρια του λαού»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος που του έδωσε το «εισιτήριο» για τη δεύτερη Κυριακή, ο Πέτρος Ζέρζης παραχώρησε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Αλμωπίας»!


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας αναφερόμενος στην επιλογή που καλούνται να κάνουν οι Άλμωπες δήλωσε πως «οι δημότες του νέου Δήμου Αλμωπίας χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στην αβεβαιότητα και την αμηχανία από τη μία πλευρά, τη γνώση και ένα συγκροτημένο σχέδιο ανάπτυξης για την περιοχή που έχουμε καταθέσει εμείς από την άλλη».

Όσο ν’ αφορά στο αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αριδαίας ανέφερε ότι «τα αποτελέσματα της Α’ Κυριακής δεν αποτελούν δεδομένο πολιτικό τοπίο» και πως «για τη Β’ Κυριακή, όλοι οι πολιτικοί συσχετισμοί επαναπροσδιορίζονται από την αρχή».

Ο κ. Ζέρζης μέσα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη κάλεσε «όλους τους πολίτες, όχι μόνο του συνδυασμού του κ. Μπίνου, να διαβάσουν το πρόγραμμά μας, να αξιολογήσουν τους υποψηφίους μας και να αποφασίσουν».

Τέλος, απέφυγε να σχολιάσει τον πολιτικό του αντίπαλο Δημήτρη Πασόη λέγοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίσει ποιος θα διοικήσει το νέο, μεγάλο Δήμο Αλμωπίας. «Η ευθύνη για το μέλλον της Αλμωπίας είναι πλέον στα χέρια του λαού», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News