Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Super League

Σε κανονικούς ρυθμούς σαββατοκύριακου επιστρέφει το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας μετά από δυο εβδομάδες αυτοδιοικητικών εκλογών. Από την 11η αγωνιστική ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», αλλά και το Παναθηναϊκός-Ηρακλής στη μετά-Νιόπλια εποχή για το «τριφύλλι».

ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SUPES LEGUE:

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:30 NET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:30 NOVA

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00 NOVA
ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NOVA
ΚΑΒΑΛΑ - A.E.K. 19:30 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News