Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ενημερωτική εκδήλωση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στην Έδεσσα

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη της Έδεσσας, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στη Δημοτική Αίθουσα Καταρρακτών.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα παρουσιάσουν το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και θα εξηγήσουν τους τρόπους και τη σημασία της εγγραφής και της ανανέωσης της συνδρομής των μελών στο Φορέα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και στο χώρο θα πραγματοποιούνται εγγραφές και ανανεώσεις για όποιον το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News