Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Αντίο 2010...

Το 2010 ήταν για εμάς η χρονιά που κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα! Μέσα από τη μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, γεννήθηκε για εμάς μία μεγάλη ευκαιρία που ακούει στο όνομα «Aridaia News»! Το διαδίκτυο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Και χάρη σε όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε ζεστά θα συνεχίσουμε να σας συντροφεύουμε και να σας κρατάμε ενήμερους και το 2011 βλέποντας πάντα τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Και μη ξεχνάτε ότι αν έχουμε την υγειά μας όλα τα άλλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε…!!

Με αγάπη,
Η ομάδα του
Aridaia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News