Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Γαρέφι - ΞΙφιανή 3 - 0

Ο Ηρακλής Γαρεφείου είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας. Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα με πολλές φάσεις και δυνατές μονομαχίες.
Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, ζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
Μόλις στο 2 λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός Μάρκου Μ. με πλασέ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 12΄ ο αδερφός του Μάρκου Χ. (Maicon) με κεραυνό από 40 μέτρα θα στείλει την μπάλα στο ''Γ'' της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παρασκευόπουλου κάνοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Μέχρι και το 30' οι γηπεδούχοι έχουν κατοχή μπάλας αλλά και τον έλεγχο του αγώνα, ωσότου η ομάδα της Ξιφιανής μπρος στο φάσμα της ήττας ανεβάσει στροφές,παίρνοντας αυτή τα ινία της αναμέτρησης, χωρίς όμως να κάνει κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Β' ΜΈΡΟΣ
Με την έναρξη του Β μέρους και στα 20΄πρωτα λεπτά η ομάδα της Ξιφιανής κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο,αλλά η αμυντική λειτουργία του Ηρακλή είναι για σεμινάριο και δεν επιτρέπει στους παίχτες της Ξιφιανής να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Παρασκευά, που όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.Όσο περνούσε ο χρόνος ο Ηρακλής ισορροπούσε τον αγώνα, και στο 83' ο Μπίνος Δ. θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μάρκου Μ. που δεν θα δυσκολευτεί από κοντά να κάνει το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παιχτών και φιλάθλων.Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, χωρίς να γίνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Από τους παίχτες του Ηρακλή δεν υστέρησε κανείς,ξεχώρισαν για το πάθος τους οι Μάρκου Μ., Μάρκου Χ., Μάρκου Α. και Σίσκος Θ.
Ενώ για την Ξιφιανή, μια κλάση πάνω απο τους υπόλοιπους οι Δούμος, Ιγνατίδης και Ρυσάφης.

---
Πηγή: iraklisgarefioy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News