Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Τεράστια πρόκριση και πιθανοί αντίπαλοι στους 32

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στους 32 του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ρόζενμποργκ, έφτασε τους 10 βαθμούς και μαζί με την Λεβερκούζεν άφησαν έξω την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης και τους πρωταθλητές Νορβηγίας. Ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο πίεσε πολύ για ένα γκολ χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Τόχα, Χαβίτο και Κόκε. Τελικά στο 45 ο Τσέζαρεκ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Κόκε που βρήκε το δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόζενμποργκ σε δύο ευκαιρίες βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Σηφάκη και τελικά στο 90 ο Φατί με εκπληκτική ατομική ενέργεια σημείωσε το 2-0. Νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις σε καθαρές ανατροπές των Τσέζαρεκ και Κόκε ο ρέφερι από την Αυστρία έδειξε… παίζεται.


Πλέον το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00 ο ΑΡΗΣ θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του. Ο ΑΡΗΣ είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και αντίπαλός τους θα είναι μία από τις παρακάτω 16 ομάδες: Μάντσεστερ Σίτι, Λεβερκούζεν (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΑΡΗ, αφού ήταν στον ίδιο όμιλο), Σπόρτινγκ, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου,ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Στουτγκάρδη, Αϊντχόφεν, Παρί Σ.Ζ., Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Άγιαξ και Τβέντε. To πρώτο ματς του ΑΡΗ θα είναι εντός έδρας (εκτός απροόπτου στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη, στις 19:00).
ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Μίσελ, Τόχα, Πρίττας, Μενδρινός (83 Κασναφέρης), Χαβίτο, Κόκε (86’ Φατί), Τσέζαρεκ (78’ Ρουίζ).


Ρόζενμποργκ : Όρλουντ, Μπίαρσμιρ, Ντεμίντοφ, Λούστικ, Ντορσίν, Ανάν, Χένρικσεν, Πρίτσα, Σκέλμπρεντ, Μόλντσκρεντ, Γιάμτφαλ (65’ Ίβερσεν)


---
Πηγή: arisfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News