Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ARIDAIA CITY: Πότε θα βάλει τα γιορτινά της η Αριδαία;

Εκτός κλίματος βρίσκεται μέχρι στιγμής η Αριδαία! Η πόλη δεν έχει «μυρίσει» ακόμη Χριστούγεννα, καθώς δεν έχει τοποθετηθεί ούτε το παραμικρό στολίδι στους δρόμους. Η αλήθεια είναι πως και τις περασμένες χρονιές ήμασταν από τους τελευταίους στο στόλισμα, καθώς ακόμη και στην κεντρική πλατεία δεν τοποθετείται δέντρο, παρά μόνο λαμπιόνια και αυτά λίγες μόνο μέρες (αν όχι ώρες) από την ημέρα των Χριστουγέννων. Το συγκεκριμένο κείμενο έχει ως στόχο να αφυπνίσει (και όχι να κατηγορήσει) τον Δήμο, ώστε να προβεί στον στολισμό. Άλλωστε, αυτό θα δώσει πνοή και στην αγορά που στενάζει από την κρίση. Δώστε μας μία αφορμή να πάμε βόλτα στην πόλη μας και με την ευκαιρία να κάνουμε τα Χριστουγεννιάτικες αγορές μας! Καλές γιορτές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News