Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Άρχισαν τα όργανα" στην παράταξη του Δ. Πασόη...

Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί ο Δημήτρης Πασόης από την στιγμή της εκλογής του!

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας καλείται να επιλέξει τα πρόσωπα τα οποία θα καταλάβουν τις θέσεις των αντιδημάρχων του. Αυτή του η επιλογή όμως δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς τα ικανά στελέχη που έχει δίπλα του είναι πολλά περισσότερα από τον μικρό αριθμό αντιδημάρχων που μπορεί να ορίσει. Ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του και το μόνο που μένει είναι να τις ανακοινώσει.

Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της νέας δημοτικής αρχής, κάποιοι και κάποιες εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναμένουν την πολυπόθητη θέση, η οποία όμως ίσως και να μην έρθει ποτέ…

Ο εκνευρισμός κάποιων σημαντικών στελεχών πηγάζει και από τις συχνές κοινωνικές εξόδους του κ. Πασόη συντροφιά με συγκεκριμένους ανθρώπους της παράταξής του, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους υπόλοιπους της… παρέας!

Ένα άλλο ζήτημα που καλείται να επιλύσει ο νέος Δήμαρχος είναι ο ορισμός Προέδρου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι αρχικές διαρροές τοποθετούσαν σε αυτή τη θέση δύο ονόματα: τον Βασίλη Κανονίδη και την Κατερίνα Μπαγκή. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μία τέτοια θέση θα καταληφθεί από μία τόσο νέα και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία Δημοτικό Σύμβουλο, την κ. Μπαγκή. Άρα, πιο κοντά στη θέση βρίσκεται ο κ. Κανονίδης. Παρόλαυτά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Aridaia News ο Γιάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) είναι ο επικρατέστερος για Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αντιδήμαρχοι που θα οριστούν τώρα, θα ολοκληρώσουν το έργο τους (σαν αντιδήμαρχοι) σε 2 χρόνια, ενώ τον ενάμιση χρόνο που απομένει θα τον αναλάβει νέα «φουρνιά» αντιδημάρχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News