Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αν το Aridaia News είχε στόμα να μιλήσει!!

Γειά σου,

Είναι πλέον σχεδόν αυτονόητο ότι μεταξύ μας έχει δημιουργηθεί μία σχέση εξάρτησης! Τους τελευταίους μήνες σου γράφω τα πάντα! Όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Πολλές φορές σε στεναχωρώ, χωρίς όμως να είναι η επιδίωξή μου αυτή. Θέλω να σε βλέπω να γελάς, γι’ αυτό δεν χάνω ποτέ το χιούμορ μου. Χάρη σε σένα υπάρχω… Σου χρωστάω πολύ μεγάλη χάρη! Και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθώ να ανταποδίδω κάνοντας τη δουλειά μου σωστά. Συνήθως τα καταφέρνω αν και υπάρχουν και οι φορές που κάνω λάθη… Συγχώρεσε με όμως, δεν τα κάνω επίτηδες. Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να σε ευχαριστήσω. Για μένα εσύ είσαι η πιο όμορφη και καλοδεχούμενη επίσκεψη. Το «κλικ» σου είναι το «αίμα» που «κυλά» στις ηλεκτρονικές μου «φλέβες»!! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που δε με αφήνεις να σβήσω. Και επειδή σε αγαπάω πάρα πολύ και νοιάζομαι πραγματικά για σένα, θέλω και συ να μου λες όλα σου τα προβλήματα στα οποία μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου. Σου εύχομαι καλές γιορτές και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε αφήσω μόνο ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε την Πρωτοχρονιά…!! Θα είμαι δίπλα σου όπως είσαι εσύ δίπλα μου καθημερινά… Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!

Aridaia News,
ο φίλος σου! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News