Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Απόσπασμα από την ομιλία Πασόη στην ορκωμοσία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ:

"Η εφαρμογή του Καλλικράτη από την 1η Ιανουαρίου αποτελεί εγχείρημα τεράστιου μεγέθους. Η νέα δημοτική αρχή και εγώ έχουμε τη μεγάλη ευθύνη να "χτίσουμε" το νέο δήμο Αλμωπίας. Κάτι που απαιτεί μελέτη και σκληρή δουλειά. Όλοι μαζί αλλάζουμε σελίδα. Όλα όσα μας πλήγωσαν τα αφήνουμε πίσω. Ανοίγουμε δρόμο για τους νέους ανθρώπους. Η κοινωνία απαιτεί να τολμήσουμε και να βρούμε λύσεις. Ο Δήμαρχος θα πατάξει κάθε φαινόμενο αλαζονείας έπαρσης και ανέντιμης συμπεριφοράς που τυχόν θα υπάρξει σε αυτούς που θα κατέχουν διαχείριση της εξουσίας. Σε αυτά τα ζητήματα θα είμαι σκληρός, απόλυτος και αδιαπραγμάτευτος. Ποτέ δεν θα αποκτήσουμε ιδιοκτησιακή σχέση με τις καρέκλες που καθόμαστε. Στόχος μας είναι να κάνουμε την Αλμωπία πρότυπο Δήμου. Αυτός ο στόχος χρειάζεται τη συστράτευση όλων. Κινήσεις και επιλογές ουσίας και όχι βιτρίνας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, αυτούς που στις πρόσφατες εκλογές μας επέλεξαν. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες για το αγκάλιασμα που μας έκαναν μετά τις εκλογές".

ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News