Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε σχέση με τον Τέρι!

Θρήνος στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Ράσντεν εντ Ντάιαμοντ μετά την είδηση της αυτοκτονίας του τερματοφύλακας της ομάδας, Ντέιλ Ρόμπερτς.


Ο 24χρονος τερματοφύλακας δεν άντεξε να γίνει ο νέος Γουέιν Μπριτζ και έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αρραβωνιαστικιά του Λίντσεϊ Κόουαν διατηρούσε σχέση με τον αδερφό του Τζον Τέρι, Πολ ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Ρόμπερτς.

Η Κόουαν ανησύχησε όταν ενημερώθηκε ότι ο Ρόμπερτς δεν βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα της ομάδας του με την Ιστγουντ Τάουν και γι' αυτό πήγε στο σπίτι του. Εκεί η πόρτα ήταν κλειδωμένη, κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία βρήκε το πτώμα του νεαρού.

"Αισθανόταν ντροπή και ήταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Αισθανόταν ότι είχε χάσει τα πάντα και ότι η Λίντσεϊ τον έκανε να μοιάζει σαν ηλίθιος" δήλωσε φίλος του Ρόμπερτς.

---
Πηγή: Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News