Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Απονομές και λαμπρές παρουσίες στον χορό του Συνδέσμου Διαιτητών Ν.Πέλλας

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS!!

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Επίσημων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πέλλας στο κοσμικό κέντρο ο «Μίμης» στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Σκύδρας – Έδεσσας. Παρευρέθηκαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με επικεφαλή τον πρόεδρο Δαμιανό Καρακελίδη, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος Αλέξανδρος Αρνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Γιώργος Ατμακίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πέλλας Κώστας Πεντερίδης, ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣ Πέλλας Λάζαρος Πολατιάν και το μέλος της ίδιας επιτροπής Βαγγέλης Σιπάκης, εκπρόσωποι ΜΜΕ, αθλητικογράφοι, ποδοσφαιρικά σωματεία και φυσικά οι διαιτητές – μέλη του Συνδέσμου.

Στους παρευρισκόμενους ευχές – χαιρετισμό απεύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ οι κ.κ. Αρνάκης, Νουσηκύρου, Καρακελίδης αναφέρθηκαν στις άριστες σχέσεις που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων για το καλό του ποδοσφαίρου και μόνον.

Στις απονομές που ακολούθησαν τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην διαιτησία και το ποδόσφαιρο γενικότερα οι αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διαιτητές του συνδέσμου:

1. Σκούλης Ευάγγελος: Πρώην βοηθός SUPER LEAGUE (την απονομή έκανε ο Αλέξανδρος Αρνάκης)
2. Καρυπίδης Χρήστος: Πρώην διαιτητής β’ Εθνικής και βοηθός SUPER LEAGUE (την απονομή έκανε ο Άλκης Νουσηκύρου)
3. Πορτοκαλίδης Χαρίτων: Πρώην διαιτητής δ’ Εθνικής (την απονομή έκανε ο Κώστας Πεντερίδης)
4. Ταουσάνης Εμμανουήλ: Πρώην διαιτητής δ’ Εθνικής (την απονομή έκανε ο Γιώργος Ατμακίδης)
5. Τσελίδης Αλέξανδρος: Πρώην διαιτητής τοπικού πρωταθλήματος (την απονομή έκανε ο Δαμιανός Καρακελίδης)

Επίσης τιμήθηκαν οι τρείς πρωτεύσαντες διαιτητές της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου 2009 – 2010, βάση των εκθέσεων παρατηρητών διαιτησίας ως εξής:

1. Μιχαηλίδης Γεώργιος: Συγκέντρωσε 8.258 βαθμούς σε 14 αγώνες (Την απονομή έκανε ο Λάζαρος Πολατιάν)
2. Τσίπας Δημήτριος: Συγκέντρωσε 8.191 βαθμούς σε 14 αγώνες (την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φώτης Τσαλκάνης)
3. Κορνισορλής Αθανάσιος: Συγκέντρωσε 8.175 βαθμούς σε 10 αγώνες (την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρήστος Καραντώνης)

Τέλος, τιμήθηκαν τρείς παράγοντες σωματείων για την πολύχρονη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας και όχι μόνο ως εξής:

1. Ζαχαριάδης Ηλίας: Πρώην πρόεδρος της ομάδας Εδεσσαικός (την απονομή έκανε ο Άλκης Νουσηκύρου)
2. Παπαδάκης Πολύβιος: Παράγοντας της ομάδας Όλυμπος Αψάλου (Την απονομή έκανε ο Λάζαρος Πολατιάν)
3. Χατζηνικολάου Νικόλαος: Πρόεδρος της ομάδας Νίκης Καλής (την απονομή έκανε ο Κώστας Πεντερίδης)

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική, χορό, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και το σημαντικότερο, 3ήμερη εκδρομή για δύο άτομα στην Τήνο, προσφορά του γραφείου ταξιδιών Αφοί Περπερίδη στην Σκύδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News