Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου"

"Πρέπει να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές γρήγορα" είπε ο Πρωθυπουργός δείχνοντας αποφασισμένος να προχωρήσει στα μέτρα για τα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ.

" Χρειαζόμαστε όλοι και επιμονή και υπομονή, αλλά χρειαζόμαστε και γρήγορα αποτελέσματα, όπως και μεσοπρόθεσμους στόχους, διότι η Ελλάδα βρέθηκε σε αυτή τη δίνη, που δεν της δίνει την πολυτέλεια να πούμε ότι αυτά θα τα κάνουμε σε έναν ορίζοντα δέκα ετών. Πρέπει να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές γρήγορα, σωστά βεβαίως, σε σωστές βάσεις και όχι ευκαιριακές" τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε περιφερειακή σύσκεψη στο Ρέθυμνο.

"Θα στεναχωρήσουμε και βολεμένους και τους εαυτούς μας με τις αλλαγές, οι οποίες πρέπει να γίνουν". Είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε : " η πίεση στους μισθούς και στις συντάξεις, θα είναι όλο και μεγαλύτερη, όσο εμείς δεν φτιάχνουμε δικά μας προϊόντα, όσο δεν στηρίζουμε τα δικά μας προϊόντα, όσο αγοράζουμε ξένα και δεν πουλάμε τα ελληνικά προϊόντα. Γι’ αυτό είναι και τόσο μεγάλης σημασίας ο τομέας ο δικός σας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας".

Αναφέρθηκε όμως και στα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία "χτύπησαν" και την Κρήτη "ενημερώθηκα από τους τοπικούς φορείς για τη χθεσινή θεομηνία. Υπάρχουν κάποιες ζημιές και στην οδοποιία και στην αγροτική παραγωγή και έχω δώσει εντολή να καταγραφούν αναλυτικά και άμεσα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην αποκατάσταση των ζημιών".

---
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News