Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

«Το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει έξω σε όλα»

Με συνέντευξή του που δημοσιεύεται στον «Τύπο της Κυριακής» ο Αντώνης Σαμαράς εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως στο ΠΑΣΟΚ έχουν πέσει έξω σε όλα και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να γίνει συνένοχος στο αδιέξοδο που οδηγεί τη χώρα η κυβέρνηση.

Τάσσεται ξεκάθαρα κατά των μαζικών απολύσεων και καταθέτει τις δικές του προτάσεις για αδιέξοδο από την κρίση, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος αλλά και δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι προτάσεις του κόμματος υιοθετούνται πλέον από όλη την κοινωνία. Παράλληλα στέλνει το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση να μη χρησιμοποιήσει την κρίση ως πρόσχημα για να υποχωρήσει στα εθνικά θέματα.

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρο πως αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση και να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την οδήγησε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δηλώνει πως θα είναι έτοιμος όποτε γίνουν εθνικές εκλογές, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσει και σε ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα μέσα στο κόμμα.

Φροντίζει πάντως να στείλει και το δικό του μήνυμα σε Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργο Κρατζαφέρη, δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά φέουδα που τώρα κάποιοι τα ονομάζουν «διαμερίσματα πολυκατοικίας».

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News