Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα & Χρόνια Πολλά!

ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!
Σας στέλνουμε τις ευχές μας για φωτεινά, όμορφα Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2011...
Ο Δήμαρχος Αριδαίας
Πέτρος Ζέρζης,
τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αριδαίας

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!
Η σχολική κοινότητα του εσπερινού ΕΠΑΛ (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, διευθυντής) εύχεται σε όλο τον κόσμο η γέννηση του Χριστού να τους φέρει υγεία, πρόοδο και ελπίδα για καλύτερες μέρες. Το νέο έτος 2011 να είναι έτος παιδείας, προόδου και δημιουργικότητας για τη Χώρα μας και τον τόπο μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!
Με την ευκαιρία της γέννησης του Θεανθρώπου και την ανατολής της νέας χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ στους κατοίκους της Πέλλας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων μέσω του διαλόγου και του σεβασμού στην διαφορετικότητα των απόψεων, είναι τα μηνύματα που ανακύπτουν από αυτή την κορυφαία στιγμή της Χριστιανοσύνης.
Αυτά τα μηνύματα πρέπει να αποτελέσουν και φέτος φάρο για τον καθένα μας στη ζωή, στην δημιουργική μας πορεία, στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και ειδικότερα μετά την οικονομική κρίση που έπληξε την χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα.
Για την Πέλλα, τον τόπο που όλοι ζούμε και αγαπάμε εύχομαι η νέα χρόνια να οριοθετήσει μια νέα περίοδο με βασικά της χαρακτηριστικά, την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.
Ο Νομός μας οφείλει να ετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών ειδικότερα με τον νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και να ακολουθήσει νέα πορεία ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.
Αυτή η πορεία πρέπει να οδηγήσει την Πέλλα σε κατακτήσεις που όλοι οραματιζόμαστε και όλοι μαζί, με κοινούς στόχους, μπορούμε και οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε. Για να οδηγήσουμε την Πέλλα εκεί που πραγματικά της αξίζει, εκεί που πραγματικά μας αξίζει.
Με τα λόγια αυτά σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2011!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ!
Ο Σύνδεσμος Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας εύχεται σ΄όλους τους Διαιτητές της δύναμής του, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους και αθλητικογράφους του Ν. Πέλλας *ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ευτυχισμένο και χωρίς βία στα γήπεδα το νέο έτος 2011.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Καρακελίδης Δαμιανός
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Μιχαηλίδης Γεώργιος

ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!
Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Φ.Ο.(Κέντρο Φροντιδας Οικογένειας) του Δήμου Αριδαίας και οι εργαζόμενοι σε αυτό εύχονται σε όλους τους δημότες Καλές Γιορτές με χαρά ,υγεία και ευτυχία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου για την επιτυχία της να στεφθεί πρωταθλήτρια του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ των λυκείων του Ν. Πέλλας.
Συγχαίρει επίσης τους μαθητές του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου παζαριού που έγινε στο ΓΕΛ και τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στην «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
Τα παιδιά μας κάνουν άλλη μια φορά υπερήφανους και το κυριότερο αισιόδοξους για το μέλλον.
Τα μέλη του Δ.Σ. με την ευκαιρία των εορτών εύχονται σε όλους
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ!
Εύχομαι σε όλους τους πολίτες του νομού, ευτυχισμένα Χριστούγεννα, με υγεία, ειρήνη και ελπίδα για καλύτερες μέρες. Το νέο έτος 2011, εύχομαι να είναι δημιουργικό και να φέρει επιτυχίες σε όλους.
Μιχάλης Καραμάνης
Νομάρχης Πέλλας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!
Σε μια εποχή όπου η ζωή όλων αλλάζει... Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία δοκιμάζεται καθημερινά, έννοιες όπως αγάπη, αλληλεγγύη, συνεργασία, αποκτούν περιεχόμενο και δίνουν ελπίδα σε όλους μας. Με την ελπίδα αυτή και με τα μηνύματα των Χριστουγέννων, ας αναζητήσουμε και ας κάνουμε κτήμα μας αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους.
Ο Δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου και το Δημοτικό Συμβούλιο σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα - Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένη και δημιουργική η νέα Χρονιά 2011.

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!
Στην πρωτοφανή προσπάθεια αποτροπής της χρεοκοπίας της Xώρας ο Λαός μας συμμετέχει με μεγάλες θυσίες, με μια πολιτική προϋπόθεση: Την αναδρομική αποκάλυψη του Πόθεν Έσχες, για τους Υπουργούς-Βουλευτές- Αξιωματούχους του Eλληνικού κράτους. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη του ύψιστου αυτού στόχου.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ!
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γιουματζίδης σας εύχεται χαρούμενες γιορτές. Ο ερχομός του νέου έτους να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας και να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. Δημιουργικό, γεμάτο υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελα το 2011.

ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!
Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσώνσας εύχεται χαρούμενες, γιορτές με υγεία και αγάπη και ένα δημιουργικό 2011.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!
Κάποτε ψάχναμε πρωτότυπες ευχές να κάνουμε ενόψει των γιορτών. Τι να ευχηθούμε φέτος; Ευημερία και πρόοδο; Στις σημερινές συνθήκες, αυτό ακούγεται μάλλον ειρωνικό. Φέτος, οι καλύτερες ευχές πρέπει να επικεντρώνονται στη δυνατότητα επιβίωσης του ατόμου, του εργαζομένου, του συνταξιούχου, της νεολαίας, της κοινωνίας, του κράτους. Βιολογική και πνευματική επιβίωση.
Αν είστε εργαζόμενος, σας ευχόμαστε λοιπόν να μην απολυθείτε, να μην σας μειώσουν και άλλο τον μισθό, να μην σας αυξήσουν το ωράριο εργασίας πέρα από το 8ωρο, να έχετε το δικαίωμα στις διακοπές και στην απεργία, να έχετε μια σωστή εκπροσώπηση στο συνδικαλιστικό σας φορέα, να μπορείτε να μεγαλώνετε παιδιά, δηλαδή το αυτονόητο για τον 21ο αιώνα!
Αν είστε συνταξιούχος, σας ευχόμαστε να ζήσετε αξιοπρεπώς από τη σύνταξή σας, να μην χρειαστείτε ιατρική περίθαλψη και αν χρειαστείτε, να την έχετε χωρίς δυσκολίες, δηλαδή το αυτονόητο για τον 21ο αιώνα!
Αν είστε άνεργος, σας ευχόμαστε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, η οποία και να σας συντηρεί!
Αν είστε μετανάστης, σας ευχόμαστε να κλείσουν εδώ οι πληγές που σας πόνεσαν τόσο στην πατρίδα σας!
Αν είστε νέος, σας ευχόμαστε ένα μέλλον που θα σας επιτρέπει να νιώθετε σιγουριά και ελευθερία, που θα σας επιτρέπει να είστε δημιουργικός, δηλαδή το αυτονόητο για τον 21ο αιώνα!
Σας ευχόμαστε να έχετε πρόσβαση στις γνήσιες αξίες του πολιτισμού, να χαρείτε ένα καθαρό περιβάλλον, μια δίκαιη κοινωνία και γενικά να χαρείτε τη ζωή, δηλαδή το αυτονόητο για τον 21ο αιώνα!
Δεν θα έπρεπε να ευχόμαστε το αυτονόητο, αλλά μάλλον αυτές δεν είναι ευχές, είναι κραυγές αγανάκτησης.
Σας ευχόμαστε να αγωνιστείτε, έτσι ώστε να μην χάσουμε το αυτονόητο!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Εύχομαι τα Χριστούγεννα να είναι περίοδος γαλήνης και ελπίδας για όλους μας.
Ας είναι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής για το νέο Δήμο Πέλλας , με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη και τις ανάγκες του.
Χρόνια Πολλά!
Καλά Χριστούγεννα!
Ευτυχισμένο το 2011!
Γρηγόρης Στάμκος

Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News