Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρότατη επίθεση της Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας σε Πάγκαλο & Αγγελοπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ...

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.
Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες!!!
Ο ίδιος κύριος Πάγκαλος αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!

ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News