Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Άλλο ένα δείγμα ρατσισμού από τον Μελ Γκίμπσον..

Σε συνέντευξη της η Γουϊνόνα Ράιντερ αποκάλυψε μυστικό που κρατούσε για 15 χρόνια για τον γνωστό ηθοποιό..

Η Ράιντερ, που συμμετέχει στην ταινία Black Swan, σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως δεν την ξάφνιασαν τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, όπου ο Γκίπσον κακομεταχειριζόταν τη γυναίκα του, ενώ καταφερόταν εναντίον των εβραίων.

"Ο τύπος απλά είναι ρατσιστής μέχρι το κόκκαλο" σχολίασε η Γουϊνόνα.
"Μια φορά, πριν από 15 χρόνια, ήμουν σε ένα από αυτά τα μεγάλα πάρτι του Χόλιγουντ. Ο Γκίπσον ήταν πολύ μεθυσμένος. Ήρθε να με χαιρετίσει και ήμουν με ένα φίλο μου που είναι ομοφυλόφιλος.

Τότε ο Γκίπσον τον έβρισε λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, ενώ είπε ότι οι εβραίοι φταίνε για όλα τα άσχημα του κόσμου.

Μάλλον ξέχασε ότι εγώ είμαι εβραία", είπε η Ράιντερ.
Πρόσθεσε μάλιστα πως τότε είχε σοκαριστεί αλλά είχε αποφασίσει να μην ασχολείται μαζί του.


---
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News