Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Οι διάσημοι που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τη συμμορία με τις Πόρσε

- Είχαν λαμπερό, άνω των 50 ατόμων, πελατολόγιο
- Στις λίστες τους πρώην εστεμμένες star Ελλάς, μοντέλα, αστέρες της τηλεόρασης του ραδιοφώνου αλλά και δισκογραφικών εταιρειών
- Την ώρα της σύλληψης είχαν πάνω τους 250 χιλιάδες ευρώ
- Είχαν και ''υποκαταστήματα'' στην επαρχία για καλύπτουν και τα εξοχικά των επωνύμων

9 άτομα αποτελούσαν τη διεθνή σπείρα που προμήθευε στους high πελάτες της ναρκωτικά που έφερναν από την Ολλανδία μέσα σε κούτες ανταλλακτικών για αυτοκίνητα.

Η αστυνομία βρήκε πάνω τους 2,5 κιλά κοκκαίνης, 17 κιλά υδροπονικής κάνναβης, χιλιάδες χάπια ecstasy και 250 χιλιάδες ευρώ, ενώ αργότερα βρέθηκαν τραπεζικές καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και ''βαριά'' χρηματιστηριακά χαρτοφυλάκια.

Ενδεικτικό της χλιδής τους ήταν πως ο αρχηγός τους είχε 4 Πόρσε και για κάλυψη δήλωνε κτηματομεσίτης.

Όπως προέκυψε πριν από λίγο από τις αστυνομικές έρευνες, η συμμορία είχε επεκτείνει τη δράση της και στην επαρχία ''στήνοντας'' 2 υποκαταστήματα στην Πελοπόννησο, στο Άστρος Κυνουρίας και στην Τρίπολη, καθώς ήθελαν να καλύπτουν τις ''ανάγκες'' των επωνύμων πελατών της και στα εξοχικά τους.



---
Πηγή: ΝewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News