Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τιμητική εκδήλωση προς τιμή των αθλητών Άρσης Βαρών του Φ.Ο.Α.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Με μία πολύ ωραία εκδήλωση η Διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας τίμησε τους αθλητές του τμήματος άρσης βαρών, που πρόσφατα στην διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κατέλαβαν την 2η θέση στους Άνδρες, την 3η στους Νέους και την 5η στις Γυναίκες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΔΑΣΑΚΙ» την Δευτέρα 20-12-2010 και πέραν των αθλητών της άρσης βαρών παρευρέθηκαν οι αθλητές και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ καθώς επίσης και προσκεκλημένοι του συλλόγου που συνέβαλαν στην καλύτερη λειτουργία του.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Προκοπίδης, αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη επιτυχία του τμήματος άρσης βαρών. Την χαρακτήρισε σαν μία από τις σημαντικότερες που έχει να επιδείξει η Επαρχία μας στον αθλητικό τομέα και είναι το αποτέλεσμα της υποδειγματικής λειτουργίας του συλλόγου στα 33 χρόνια συνεχούς του παρουσίας. Για το τμήμα του μπάσκετ ο κ. Προκοπίδης έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι στα δύο από τα έξη πρωταθλήματα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν ομάδες του ΦΟΑ(Εφήβων & Κορασίδων) και ότι η ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε δεύτερη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Δικαιωματικά λοιπόν, η Πόλη της Αριδαίας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2011, θα διοργανώσει την ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΜ, στην διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν τα έπαθλά στις πρωταθλήτριες ομάδες της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Για τον λόγο αυτόν τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Πασόη.

Τέλος, ο κ. Προκοπίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Αριδαίας και τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Ζέρζη για την άριστη συνεργασία στην διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, τον πρώην Υπουργό κ. Πασχαλίδη για την πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο, τον απερχόμενο Νομάρχη κ. Καραμάνη για την συμβολή του στην διοργάνωση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων άρσης βαρών και τέλος έκανε ειδική αναφορά στον βασικό χορηγό του συλλόγου τον εφοπλιστή κ. Ζούρο Νικόλαο. Τόνισε ότι χωρίς την δική του οικονομική και ηθική συμπαράσταση, θα ήταν αδύνατον ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις υψηλές αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς πλέον ο αθλητισμός στην πατρίδα μας έχει επηρεαστεί από την γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές του τμήματος άρσης βαρών, προσέφεραν στον κ. Ζούρο το κύπελλο από την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών του στον σύλλογο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Ο Δήμαρχος κ. Ζέρζης, ο απ. Νομάρχης κ. Καραμάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δεμίρης, ο πρώην Υπουργός κ. Πασχαλίδης, ο απ. Αντιπρόεδρος του Ν.Σ. κ. Μπογδάνης καθώς επίσης ο κ. Ζούρος. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Πασόης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και απέστειλε χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News