Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σοκαριστικό Βίντεο. Βουτιά θανάτου μέσα στη Ρουμάνικη Βουλή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας, Εμίλ Μποκ, βρίσκονταν στο βήμα στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση.
Ο πρωθυπουργός, λόγω του γεγονότος αποχώρησε από το βήμα για να βεβαιωθεί πως ο άτυχος άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες. Ενώ στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων.

Ο απεγνωσμένος άνδρας που είναι ηλεκτρολόγος στο κρατικό κανάλι της ρουμανικής τηλεόρασης TVR, λίγα λεπτά μετά την βουτιά θανάτου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Αυτό που σοκάρει όμως είναι το γεγονός πως καθόλη τη διάρκεια της διακομιδής του και παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, συνέχισε να φωνάζει «Ελευθερία», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων «Agerpres».

Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει, είναι το μπλουζάκι που φορούσε, το οποίο είχε γραμμένο το σύνθημα: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε», ενώ θέλοντας να συμβολίσει την δυσχερή και άτυχη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Ρουμανία λόγο του δανεισμού από το Δ.Ν.Τ. κρατούσε ένα αντικείμενο που απεικόνιζε τον αριθμό 13, νούμερο, που και για τους Ρουμάνους αντιπροσωπεύει την γρουσουζιά.

Ο απελπισμένος άνδρας, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με κατάγματα στα πλευρά και τα πόδια.

Τίποτα δεν τους σταματά!

Αυτό που έχει σοκάρει την ρουμανική κοινωνία όμως, είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, με προεξέχοντα τον πρόεδρο του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος κ. Μίρτσεα Τζοάνα ζήτησαν να μην αναβληθεί η προγραμματισμένη για την ημέρα συνεδρίαση.

Έτσι, η πρόταση μομφής κατά του Ρουμάνου πρωθυπουργού, που ήταν η τέταρτη μέσα σε ένα χρόνο, απορρίφθηκε και η εύθραυστη κυβέρνηση συνασπισμού μπορεί να προχωρήσει με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ώστε να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας, ύψους 29 δισεκατομμυρίων ευρώ, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Προσοχή το βίντεο είναι σοκαριστικό:
http://www.youtube.com/watch?v=ILatzbDDjIM&feature=player_embedded

---
ΠΗΓΗ: infospoudes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News