Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γνώριζες ότι..;

Το σέλινο έχει αρνητικές θερμίδες καταναλώνεις περισσότερες για να το φας από αυτές που σου προσφέρει όταν το τρως.

Στη Φλόριντα απαγορεύεται να φιλήσεις το στήθος της παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια του σεξ; Επιπλέον οποιαδήποτε άλλη στάση, εκτός της ιεραποστολικής, θεωρείται παράνομη.

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Οι Ιάπωνες έφηβοι εφευρίσκουν κάθε χρόνο 5.500 νέες λέξεις!

Αυτοί που παντρεύονται την πρώτη τους αγάπη, έχουν 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν, από αυτούς που άλλαξαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους!

Αν είσαστε σε κινηματογράφο στην Ν. Υόρκη και χτυπήσει το κινητό σας, θα πληρώσετε πρόστιμο;

Τα χρυσόψαρα όταν μένουν σε σκοτεινά νερά χάνουν το χρώμα τους;

Το 25% των φυλακισμένων σε όλο τον κόσμο, κρατείτε στις ΗΠΑ!

Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος καταναλώνει, 330 λίτρα καύσιμα το χρόνο, ο μέσος Αμερικάνος ξεπερνά τα 1.600 λίτρα

Η πανούκλα, ο λιμός, το τέλος της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και ο Μεσαίωνας οφείλονται στη διαστημική σκόνη ενός κομήτη που πέρασε κοντά από την γη, σύμφωνα με τον Μάικ Μπέιλ, αυθεντία παλαιό-οικολογίας!

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Tο πλήρες όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Τo τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με τη Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Μάλιστα, η πόλη αυτή ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Γερμανία έως το 1987, επειδή ο Τσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στη συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.

Το 1994, ένα αεροπλάνο της Αεροφλότ έπεσε, εξαιτίας του πιλότου, ο οποίος έδινε μαθήματα πλοήγησης στον 15χρονο γιο του. Σκοτώθηκαν και οι 75 επιβαίνοντες του αεροπλάνου.

Ο τελευταίος θανατοποινίτης που εκτελέστηκε στην Ελλάδα ήταν ο Βασίλης Λυμπέρης, στις 25 Αυγούστου του 1972.

Οταν καποιος αποκεφαλιστει κρατα της αισθησεις του για ακομα 8 δευτερολεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News