Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεχόμαστε όλη αυτή την κοροϊδία;

Σήμερα η χώρα περνάει την χειρότερη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Έχοντας μία σοσιαλιστική κυβέρνηση, οι αποφάσεις της μόνο σοσιαλιστικές δεν χαρακτηρίζονται, η οποία έχει επιβάλλει τα σκληρότερα μέτρα που έχει πάρει ποτέ κυβέρνηση για λάθη που έκαναν οι κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια. Και οι πολίτες; Απλοί θεατές..

Σαν να μας έχουνε ναρκώσει και απλά παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας.. Βλέπουμε τους μισθούς μας να μειώνονται την ποιότητα της ζωής μας να αλλάζει, τους γονείς μας να θυμούνται πως ήταν η χώρα πριν 20-30χρόνια και τους νέους να γεμίζουν τις βαλίτσες τους και να αφήνουν την χώρα που δεν τους αφήνει την επιλογή και το δικαίωμα να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.


Ας γυρίσουμε τώρα 2χρόνια πίσω όταν ο πρωθυπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης έκανε λόγο για πάγωμα των μισθών και να θυμηθούμε τι είχε συμβεί τότε.. Ο κόσμος επαναστάτησε κάνοντας πορείες,διαδηλώσεις,απεργίες.. Φυσικά τότε δεν είχαμε μάθει πόσο χάλια ήταν η κατάσταση στη χώρα.. Από τότε όμως γνωρίζαμε ποιος ευθύνεται και ποιος πρέπει να πληρώσει.. Τι συνέβη και όλοι καθόμαστε βουβοί και δεχόμαστε όλη αυτήν κοροϊδία.
Γίναμε όλοι σοσιαλιστές με φιλελεύθερα μυαλά;
Μήπως μας έρχονται πιο "ελαφριές" οι φιλελεύθερες αποφάσεις από σοσιαλιστική κυβέρνηση; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News