Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Λαμπερή η "Γιορτή των Αγγέλων" στη Θεσσαλονίκη

Τα 80.000 λαμπιόνια του δέντρου άναψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος!

Τα γιορτινά της έβαλε χθες βράδυ η Θεσσαλονίκη, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, του παραδοσιακού καραβιού και της φάτνης κατά τη διάρκεια της «Γιορτής των Αγγέλων» που διοργάνωσε και φέτος ο δήμος Θεσσαλονίκης. Τα 80.000 λαμπιόνια του δέντρου άναψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται για 12η συνεχή χρονιά άνοιξε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ακολούθησαν οι ήχοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που έδωσε τον τόνο της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς, εμφανίστηκαν το συγκρότημα «Elements» και τον Γιώργο Αξά. Τον ουρανό φώτισαν πυροτεχνήματα με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τη γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News