Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το "φάουλ" Λιάγκα - Σκορδά στη συνεργάτιδα τους

Σε δύσκολη θέση έφερε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τη συνεργάτιδα του, Βίκυ Μανώλη. Το κορίτσι της μόδα του «Πρωινού mou» άφησε για λίγο την πασαρέλα της εκπομπής, έπειτα από πρόσκληση των παρουσιαστών με την πρόφαση να μιλήσουν για μόδα. Με αυτή κιόλας την ατάκα ξεκίνησαν τον πρόλογο τους στο μοντέλο. Η Βίκυ δεν πρόλαβε καλά- καλά να απαντήσει και της κόπηκε η μιλιά όταν η επόμενη ερώτηση από τους παρουσιαστές ήταν :

«Εσύ ήσουν με τον Ανδρέα Φουστάνο; Έτσι δεν είναι; 3 χρόνια». Με αμηχανία η Βίκυ Μανώλη απάντησε θετικά και επιβεβαίωσε τους παρουσιαστές ότι έχει χωρίσει με τον πλαστικό χειρουργό. πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται έπεσε το video με τα πλάνα του Ανδρέα Φουστάνου και τη νέα του αγαπημένη να ερωτοτροπούν σε εστιατόριο. Η Βίκυ Μανώλη έδειχνε σαστισμένη, αφού όχι μόνο έβλεπε το video με τον πρώην σύντροφο της αλλά και από τις απανωτές ερωτήσεις που δεχόταν από τον Γιώργο Λιάγκα , τη Φαίη Σκορδά και τη Σάσα Σταμάτη. « Ξέρεις τη νέα αγαπημένη του Ανδρέα Φουστάνου;», «Την έχεις γνωρίσει» , «Θέλεις να δεις τι έχει εκείνη καλύτερο από εσένα;» Η αμηχανία της και η δύσκολη θέση της ήταν ολοφάνερη και δεν περίμενε ότι θα την φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ίδια κρατώντας χαμηλούς τόνους είπε ότι απλά δεν γνωρίζει την κοπέλα. Από ότι φαίνεται δεν πήραν τις απαντήσεις που θέλανε και αμέσως αλλάξανε θέμα ξεχνώντας τον αρχικό λόγο που την φωνάξανε, δηλαδή αυτόν της Χριστουγεννιάτικης μόδας.



---
Πηγή: Seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News