Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Οκτώ μικρά έργα υποδομών στους Δήμους του Νομού Πέλλας

Οκτώ μικρά έργα υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 255.000 ευρώ, εγκρίθηκαν για το Νομό Πέλλας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με ενέργειες της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη.

Τα έργα εντάχθηκαν στο σχετικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται τα φράγματα της Πλατάνης και της Κερασιάς στο Δήμο Έδεσσας, η ηλεκτροδότηση του Ασβεσταριού στο Δήμο Γιαννιτσών, η ασφαλτόστρωση δρόμου στα Καλύβια και έργο πεζοδρόμησης στα Σεβαστειανά του Δήμου Σκύδρας, η κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στους Γαλατάδες του Δήμου Μ. Αλεξάνδρου, η αντιστήριξη της ανατολικής εισόδου της Άρνισσας στο Δήμο Βεγορίτιδας και η ανακατασκευή του τουριστικού περιπτέρου στην Πέλλα.

Τα έργα αναμένεται να δώσουν μια μικρή ανάσα στους Δήμους της περιοχής μας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και θα υλοποιηθούν από τους Δήμους μέσω του προγράμματος «Θησέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News