Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κορυφαίος των Ομίλων ο Κρέσιτς

Ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, επέλεξε τον Ντάριο Κρέσιτς το «goal.com», η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα στον κόσμο (Νο1 στο alexa.com).
Η αναφορά γίνεται σε ένα αφιέρωμα για την επιλογή των κορυφαίων ανά θέση ποδοσφαιριστών και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ την κατακτά δικαιωματικά, άλλο που ο προπονητής του βρήκε διάφορες δικαιολογίες για να μην τον εμπιστευτεί στο Ζάγκρεμπ.

Σε δυο παιχνίδι δε δέχτηκε γκολ και συνολικά σε πέντε ματς που αγωνίστηκε, η εστία του παραβιάστηκε τρεις μόνο φορές, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Το κείμενο:

Goalkeeper

Dario Kresic - PAOK

Τhe Croatian shot-per was a towering figure between the posts for PAOK in the group stage as he kept a clean sheet in two games and only let three shots past him in the five matches he featured in.

Μετάφραση

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν πραγματικός πύργος κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, καθώς κράτησε πίσω το μηδέν σε δύο αγώνες της ομάδας του, ενώ δέχτηκε μόνο τρία τέρματα στους πέντε αγώνες της ομάδα του που έλαβε μέρος.


---
Πηγή: www.baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News