Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τι άλλο να κάνει για να καθιερωθεί;

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Κλάους (κατά κόσμο Στέφανος) Αθανασιάδης κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά όχι μόνο δεν τον εμπιστεύονται στον δικέφαλο, αλλά ούτε θέση στην 18αδα δεν μπορεί να βρει; Μιλάμε για ένα νέο παιδί που σκοράρει συνεχώς, αλλά δεν παίζει!


Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα. Όλο το καλοκαίρι έψαχναν επιθετικό στον ΠΑΟΚ, αλλά η έλλειψη πόρων δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν κάποια περίπτωση και έτσι έμειναν με μοναδικό… killer τον Μουσλίμοβιτς, που μια παίζει δέκα δεν παίζει!

Τον Αθανασιάδη ούτε που τον είχαν στα πλάνα τους και είμαι σίγουρος, πως αν δεν υπήρχαν οι τόσες απουσίες στο ρόστερ του Χάβου, ο Κλάους δεν πρόκειται ποτέ να έπαιρνε την ευκαιρία του ξανά. Το πιο πιθανό είναι να κατέληγε σε κανένα Πανσερραϊκό, καμιά Δόξα Δράμας.

Πως γίνεται ένα παιδί 22 χρονών να έχει αποδείξει τόσες φορές ότι αξίζει να παίζει και τελικά να μην κάθεται ούτε στον πάγκο, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι άλλο να κάνει;

Έχει αποδείξει ότι έχει ταχύτητα, που Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο, δεν ξέρουν την έννοια του όρου. Έχει αποδείξει ότι έχει φονικό ένστικτο, αφού όποτε έχει χρειαστεί έχει βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την ομάδα της καρδιάς του. Τα τελειώματα του θυμίζουν μεγάλο ευρωπαίο στράικερ.

Μην μου πει κανείς ότι το γκολ επί της Λάρισας ήταν εύκολο; Όχι μόνο έβαλε σωστά το σώμα του, αλλά και η δύναμη που έδωσε στο σουτ, δεν έδινε περιθώρια ούτε στον καλύτερο τερματοφύλακα για να αποκρούσει!!!

Πρέπει στον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν και την προοπτική της ανάδειξης ταλέντων, όπως σωστά έκαναν με τον Σακελλαρίου, ο οποίος δεν αποτελεί και παιδί της ομάδας και όχι μόνο την ξένη αγορά, η οποία δεν έχει πάντα λαυράκια…

---
Πηγή: sportsecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News