Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Θεσσαλονίκη!

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνουν σταδιακά όλοι οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας εκδηλώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο δήμος Συκεών θα ανάψει αύριο, στις 7 το απόγευμα στο πάρκο της Ελπίδος, τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ θα υποδεχτεί τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του, τα εργατικά ξωτικά, που θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, από αύριο, και ο δήμος Νεάπολης, με ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών στην πλατεία Ειρήνης και σε άλλες γειτονιές του δήμου χριστουγεννιάτικα τραγούδια, εορταστικές μελωδίες, μουσικά παραμύθια θα δίνουν μία ξεχωριστή «νότα».

Τρεις μέρες αργότερα, την Παρασκευή, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δήμο Θέρμης. Επίσης, στην αγορά της πόλης τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν μπαλονοκατασκευές παρέα με τον Αϊ Βασίλη και να... μεταμορφωθούν σε ξωτικά και νεράιδες, ενώ μουσικά σύνολα θα παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο κεντρικός δήμος άναψε ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το παραδοσιακό καραβάκι.

---
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News