Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οργή στο Λονδίνο: Επίθεση στον Κάρολο και την Καμίλα!

Έκδηλη η ανησυχία της Καμίλα την στιγμή που τα αυτοκίνητο δέχεται την επίθεση

Οργισμένο πλήθος ξέσπασε και στο αυτοκίνητο που μετέφερε το πρίγκηπα Κάρολο και την σύζυγο του Καμίλα στο κεντρικό Λονδίνο.

Το πριγκιπικό ζεύγος διέσχιζε με την λιμουζίνα την περιοχή όπου μαίνονταν τα βίαια επιεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομίας όταν δέχθηκε επίθεση. Από την επίθεση έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου που βάφτηκε με άσπρη μπογιά. Ο Κάρολος και η σύζυγος του δεν έπαθαν τίποτε, αλλά σίγουρα σοκαρίστηκαν (φωτογραφία) από το οργή του πλήθους.


Το κεντρικό Λονδίνο μοιάζει με πεδίο μάχης καθώς διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια συγκρούσθηκαν με την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες τόσο από την πλευρά των αστυνομικών όσο και μεταξύ των διαδηλωτών.

Ορισμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες και βεγγαλικά κατά κυβερνητικών κτηρίων. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία έσπασαν τα τζάμια της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο και εισέβαλαν πριν απωθηθούν από την αστυνομία.

Νωρίτερα, το νομοσχέδιο που προβλέπει τον τριπλασιασμό των διδάκτρων υπερψηφίστηκε στην Βουλή των Κοινοτήτων.


---
Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News