Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

"Σφάζονται"... στην ποδιά του Πασόη!

Παλικάρια και κοπέλες ζητούν από τον αρχηγό μια θέση στο νέο Δημοτικό σχήμα...

Τα όργανα συνεχίζονται για τα καλά στο στρατόπεδο του Δημήτρη Πασόη. Ο ίδιος κρατά μέχρι και σήμερα κλειστά τα χαρτιά του, δημιουργώντας εκνευρισμό σε σπουδαία στελέχη του συνδυασμού του. Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και αρκετές μέρες, για την θέση του Προέδρου θα προταθεί –εκτός απροόπτου- ο Γιάννης Ιωαννίδης (Τσέχος). Οι τελευταίοι ψίθυροι τοποθετούν την Αθηνά Δούκα Πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, ενώ τον Σταύρο Κλεισούρη συνήγορο του πολίτη. Όσο για τον Γιώργο Ταγγαλίδη, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη ΔΕΥΑ. Άλλωστε, οι συχνές βόλτες του νέου Δημάρχου με συγκεκριμένα πρόσωπα τοπυ συνδυασμού, ίσως και να μαρτυρούν ποιοι θα αναλάβουν σημαντικά πόστα στο νέο σχήμα. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση, κατά την οποίο ο Πασόης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν είπε κουβέντα για τα πόστα δημιουργώντας νέο κύμα εκνευρισμού στο... «στρατόπεδο της νίκης»! Πάντως, η αποφάσεις που θα λάβει θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς από αυτές θα κριθεί και η πορεία του στο νέο Δήμο Αλμωπίας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και εγωισμούς και απαιτείται χειρουργική ακρίβεια στις κινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News