Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανακαλέστε άμεσα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού Mega για εμπλοκή της σε θέμα φοροδιαφυγής που προέκυψε μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.


«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA Channel, αναφορικά με οικονομικές ατασθαλίες και ύπαρξη πλαστών εισιτηρίων. Ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι αστήριχτο, απέχει της πραγματικότητας και αποτελεί το λιγότερο συκοφαντική επίθεση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι, ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιφνιδιαστικού ελέγχου εισιτηρίων, που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου, όχι μόνον υπήρχαν θεωρημένα εισιτήρια, αλλά τα στελέχη της Υπηρεσίας εισήλθαν στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας αγοράσει και εξαργυρώσει κατά την είσοδο τους τα θεωρημένα εισιτήρια!

Εξάλλου μετά το τέλος του πολύωρου ελέγχου δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια των στελεχών του ΣΔΟΕ στους οποίους και παρείχαμε κάθε βοήθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Απαιτούμε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και τους ρεπόρτερ του, σεβόμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, να ανακαλέσουν άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια».


---
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News