Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ένα δώρο Χριστουγέννων που το έχεις πραγματικά ανάγκη... by Stavros!

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για όλους μας! Ωστόσο, η κρίση δημιουργεί νέες ευκαιρίες οι οποίες μας βοηθούν να σταθούμε σιγά – σιγά και πάλι στα πόδια μας.

Η αφορμή για αυτόν τον πρόλογο που έκανα είναι η μεγάλη ευκαιρία που δίνει το κέντρο ξένων γλωσσών «Interlingua» σε όλους τους αναγνώστες του Aridaia News. Προσφέρει σε έναν τυχερό ή μία τυχερή μία τάξη ξένης γλώσσας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, χωρίς ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του πελάτη. Και μάλιστα χωρίς περιορισμούς στην ηλικία ή την γλώσσα, καθώς λειτουργεί τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων σε όλες τις γλώσσες. Η γκάμα από την οποία μπορείς να διαλέξεις είναι μεγάλη: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου (ΚΑΝΕ «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ) και αυτόματα θα μπεις στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου. Μία μέρα μετά το Aridaia News θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει μία τάξη ξένης γλώσσας στην «Interlingua» εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

Και μη ξεχνάς πως για να κερδίζεις σε αυτή τη ζωή, πρέπει πρώτα να παίζεις… Καλή τύχη σε όλους. Εύχομαι το δώρο να το κερδίσει κάποιος ή κάποια που το έχει πραγματική ανάγκη!

Σταύρος…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News