Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Cafe Bar Trezor (Saritza) στην Αριδαία!



Στην Αριδαία έχουμε πια το χώρο που όλοι θέλαμε. Το TREZOR καλύπτει κυριολεκτικά όλα τα γούστα. Ένα ξεχωριστό cafe bar club που λειτουργεί κάθε μέρα έως τις πρώτες πρωινές ώρες...

Ο αρμονικός χρωματικός "διάλογος" αποτελεί μια ενδιαφέρουσα καινοτομία,με κυρίαρχους χρωματικούς συνδυασμούς που παίζουν με το γκρι
και το μοβ, φλερτάροντας με τους μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες, καθώς και τα προσαρμοσμένα στο χώρο μπαράκια δημιουργώντας έτσι μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι διακοσμημένοι τοίχοι του σε συνδυασμό με τους καθρέφτες δίνουν μια άλλη άποψη στο χώρο κάνοντας την μέρα μας πιο όμορφη, από το πρωί που είμαστε ανοιχτά για καφέ…

Το βράδυ όμως το σκηνικό αλλάζει... γίνεται πιο κατάλληλο για ποτό, με τα Φώτα πλέων πιο χαμηλά αλλάζοντας την ατμόσφαιρα… με τους DJ μας να παίζουν ποιο δυνατή μουσική που καλύπτει όλα τα γούστα, και κρατούν την διάθεση μας στα ύψη.

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη καφέ, μεγάλη γκάμα κρασιών και ποτών κοκτέιλ αλλά και μερικά από τα σπανιότερα και ακριβότερα ουίσκι (malt η blended) της αγοράς.

Σας περιμένουμε για το καφέ σας η το ποτό σας… Αξίζει…
Καλή σας διασκέδαση…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News