Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Άλλος για Eurovision;

Σε περίπου πέντε μήνες, στις 14 Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision… Ποιος θα είναι όμως ο τυχερός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας;

Ας ξεκινήσουμε από τη Βαλάντω, την περσινή νικήτρια του “Greek Idol”…Το όνομά της για το μουσικό διαγωνισμό ακούστηκε αμέσως μετά τη νίκη της, όπως και αυτό της Αντιγόνης Ψυχράμη, η οποία δε διαθέτει μόνο φωνή αλλά και πολύ καλή σκηνική παρουσία! Εκτός όμως από τα κορίτσια του talent show του Alpha, ο Λούκας Γιώρκας και τα Κόκκινα Χαλιά από το “X-Factor” φαίνεται πως διεκδικούν μια θέση στη Eurovision.

Όσο για τους ιθύνοντες της ΕΡΤ; Μάλλον δεν τους φτάνουν οι παραπάνω κι έτσι μέχρι τον Ιανουάριο περιμένουν κι άλλες προτάσεις για συμμετοχές από τις διάφορες δισκογραφικές εταιρίες.

---
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News