Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μετρήστε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας μέσω ...Google

Το νέο εργαλείο της Google έρχεται και ονομάζεται PowerMeter.
Το Google PowerMeter είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να καταγράψει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην οικία μέσω ενός υπολογιστή ή smartphone, χρησιμοποιώντας ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi).

Η εταιρεία BlueLine ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τη Google, ώστε να ενσωματώσουν το δικό τους προϊόν (PowerCost Monitor) με το PowerMeter της Google για την παρακολούθηση της ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι. Με τη βοήθεια ενός WiFi Gateway από τη Blue Line μπορείτε να μετρήσετε την πραγματική κατανάλωση, να κάνετε προϋπολογισμούς και να διατηρείτε ιστορικό κατανάλωσης.
Το νέο αυτό εργαλείο δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τα κόστη, να εντοπίσετε ποιες συσκευές καταναλώνουν ρεύμα ενώ δεν απαιτείται και γενικότερα θα έχετε τον έλεγχο.
Ένα καλό εργαλείο σε περιόδους κρίσης…


---
ΠΗΓΗ: kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News