Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Θριλερ με τον Γιώργο Παπαδάκη! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Ο υπ’ αριθμόν ένα παρουσιαστής του καναλιού βρίσκεται σε κρίσιμες διαπραγματεύσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να βρεθεί λύση στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταθμό, κάτι που μέχρι στιγμής έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Super Star, μετά από κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχε μαζί του τηλεκριτικός η Ντέπυ Γκολεμά,ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δέχεται μεγάλες πιέσεις για επιπλέον μείωση μισθού, (πέρα από αυτήν που ήδη του έχει γίνει), καθώς και γενικότερη μείωση του budget της εκπομπής του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πλέον ώριμα το εάν θα μείνει ή θα φύγει από τον Αnt1.
Το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες και ενώ ο ίδιος επιζητά τις επαφές ως προς την ανανέωσή του, εντούτοις κάτι τέτοιο φαίνεται αυτή την στιγμή να μην είναι 100% εφικτό.
"Ο καθένας που έχει προσφέρει σε ένα κανάλι, όταν έρχεται η ώρα των διαπραγματεύσεων, προβάλλει το πόσο πολύ το έχει υποστηρίξει και του έχει προσφέρει. Ο Παπαδάκης, λοιπόν, θεωρεί ότι αυτές οι συζητήσεις θα έπρεπε να έχουν λήξει με το κανάλι του και θα έπρεπε ήδη να έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο που θα προέβλεπε μια λογική μείωση μισθού, αλλά και μία επιμήκυνση συμβολαίου ταυτόχρονα. Κάτι που φαίνεται ότι δεν έχει γίνει για να ισοφαριστούν κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα", είπε χαρακτηριστικά η κα Γκολεμά, προσθέτοντας ότι όσο το κανάλι τρενάρει τις διαπραγματεύσεις με τον παρουσιαστή, τόσο και εκείνος από την πλευρά του αρνείται να συμμετάσχει σε αυτές.
Ακόμη δεν έχει γίνει εντελώς σαφές το εάν ο Γιώργος Παπαδάκης θα μετακινηθεί κάπου αλλού ή εάν αποχωρίσει εντελώς από το κανάλι.
Το βέβαιο είναι ότι έχει αρχίσει μία ολόκληρη συζήτηση γύρω από τα πρόσωπα που πιθανόν να αντικαταστήσουν τον μέχρι σήμερα κυρίαρχο της πρωινής ζώνης.
Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους Καραμεροχαριτάτους να "μετακομίζουν" στην πολύ πρωινή ζώνη.
Το συγκεκριμένο σενάριο, όμως, μπήκε στο περιθώριο, καθώς, εάν το δίδυμο αναλάμβανε την ζώνη 7-10, η ζώνη 10-1 θα έμενε κενή.
Ούτε το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε αυτό της Νάντιας Μπουλέ, που αρχικά ακούστηκαν, φάνηκε να έχει βάση. Ετσι, πλέον, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, σε περίπτωσηαποχώρησης του Γιώργου Παπαδάκη, ένας εκ των Καραμεροχαριτάτων να πάει στην θέση του και το 10-1 μαζί να παραμείνει ως έχει, με τον έτερο παρουσιαστή και συμπαρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου.
Τεράστιες, πρωτοφανείς και ραγδαίες οι εξελίξεις στην τηλεόραση και δη στην ζώνη 7-10, αλλά και στην 10-1 που όπως φαίνεται από εδώ και πέρα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις εποχές του παρελθόντος.
Ετοιμαζόμαστε για αλλαγές χωρίς προηγούμενο...

---
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News